MADONNA s-a împăcat cu FIUL ei

MADONNA - MADONNA 1
Galerie Foto

MADONNA s-a împăcat cu FIUL ei. Artista este plecată în Africa împreună cu copiii săi. Reunirea familiei este cu atât mai importantă cu cât, așa cum știți, Madonna și fiul său Rocco nu au avut cel mai ușor an, în relația mamă-fiu.

Rocco, în vârstă de 15 ani și-a dorit mult să stea cu tatăl lui, regizorul Guy Ritchie, iar Madonna a pierdut custodia și a trebuit să accepte situația. Nu o dată, în concerte, Madonna și-a manifestat dorul față de băiatul său adolescent ( vezi VIDEO). Rebelul Rocco pare să fi revenit la sentimente mai bune față de propria mamă și a plecat cu aceasta și sora lui în inima Africii.

Aceasta este singura poză postată pe Instagram cu fiul adolescent , din excursia în Africa. Madonna a postat fotografia cu un mesaj de mulțumire. „Oh, Africa…ne-ai umplut inimile cu bucurie și apreciere!”, a scris Madonna.MADONNA - MADONNA 5

Cu ocazia vizitei în Africa, Madonna nu a uitat să lase pe Instagram și un mesaj adresat întregii omeniri. „Să ne rugăm pentru pace în Africa, în Franța și în întreaga lume.„, a scris Madonna. Fanii au apreciat în număr mare mesajul vedetei și i-au transmis acesteia că mesajul le aduce aminte ce celebra piesă – Just like a prayer. Hitul Madonnei lansat în 1989 a strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Mesajul artistei vine în contextul vremurilor tensionate pe care le trăiesc europenii, în urma nenumăratelor atentate teroriste din ultima perioadă.

 

MADONNA - Ema Zeicescu si fiul ei 150x150

 

 

Citeste si: Mami, oamenii se nasc RĂI sau BUNI?

 

 

Ai și tu o știre despre vedete? O facem cunoscută în comunitatea femeilor Perfect Imperfect. Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

foto: instagram/ tmz.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.