Suntem MAGICIENII destinului nostru!

magicienii destinului - MAGICIENII destinului 1024x819

magicienii destinului - f9e1b628 d44d 40a6 9764 24f4bb51196e 150x150Text de Elena Pomană

Suntem MAGICIENII destinului nostru! „Ai grijă la gândurile tale, căci vor deveni cuvinte. Ai grijă la cuvintele tale, căci devin acţiuni. Ai grijă la acţiunile tale, căci devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale, căci devin caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău, căci devine destinul tău. “Frank Outlaw .

Cred că este unul dintre cele mai transparente citate, acesta rezumă omul în toată esența sa. Dumnezeu este cel care a creat lumea, este întregul ce dă sens lumii, noi suntem creioanele sale care își scriu povestea, ghidați de cea mai puternică forță din univers. Între noi toți există o profundă legătură, care… deși atât de subtilă, există.

Pare absurd dar cred că e cazul să ne intrebam de ce suntem oameni? Ne batem cu pumnul în piept că suntem umani dar suntem cruzi până la sânge. Oamenii mă uimesc, ne bucurăm de nereușitele cuiva pentru a urca pe scara valorilor, dar ce valori? Ale cui? De ce suntem cuceriți de iluzia binelui când noi deținem bunătatea în mâini,  dar îi dam drumul din egoism pur?

Dicționarul e plin de cuvinte, care mai de care mai somptuoase, cuvinte așezate într-o carte, cuvinte dintr-un suflet, cuvinte magice, cuvinte de nu mă uita, cuvinte ce pot vindeca sau pot distruge,pot vindeca răni și ne pot face să iubim. Lumea este plină de oameni buni și răi, oameni care dau viață cuvintelor și le transformâ în acțiuni.

Suntem magicienii destinului nostru prin alegerea și aplicarea corectă a gândurilor, cuvintelor și a faptelor noastre! Suntem balanța dintre putere și slăbiciune, puritate și imperfecțiune. Unele lecţii se repetă şi se repetă pentru că noi nu vrem să le învățăm de la bun început.

Gândurile pozitive mereu vor fi porți deschise spre Rai, să fii optimist, vesel, calm, iubitor, umil, încrezător, plin de compasiune și credință, generos și recunoscător. Acestea sunt medicamentul unei vieți frumoase, împlinite, sănătoase, deoarece corpul este servitorul minții!

De exemplu teama, egoismul, orgoliul, lăcomia, aroganța, mânia au efectul de a distruge omul. Echilibrul caracterului este lecția vieții! Sunt oameni care poartă iubirea pe umeri și strălucirea soarelui în privire, iar acei oameni sunt cei care și-au învins slăbiciunile.

Uneori răutatea este mai zgomotoasă,  dar o rugăciune face mai vizibilă bunătatea! Nu degeaba se spune că dacă ne vom ruga unul pentru celălalt se va schimba o lume, iar atunci când nu poți să te rogi, să iubești, e simplu…dar trist!

Accesoriile trupului sa fie faptele minunate care ne îmbogățesc sufletul, iar cel mai frumos machiaj trebuie să fie cel care luminează prin bunătate chipul nostru. Pe drumul mântuirii mereu cineva se va strădui, va insista să ne distragă atenția, să ne ducă la disperare. Să nu eziți să te intrebi cum de răul este la îndemână și bunătatea este atât de greu de atins. Când vei decide să faci un bine, să îl faci până la capăt.

Omul care are curajul să rămână același, indiferent de circumstanțe, este omul care schimbă o lume. Nu uita:  „Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” Dalai Lama

magicienii destinului - noapte buna 150x150Citeste si:De ce suntem FRAIERI când iubim? Pentru că ORGOLIUL este pasiunea noastră!

Ai și tu un text pe car vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE : Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.