MAI: ”Ambulanța neagră nu există!”

ambulanța - blue light 73088 960 720

MAI: ”Ambulanța neagră nu există!” Isteria cu ambulanța neagră, care se plimbă prin București și țară pentru a răpi copiii și a le vinde organele a cunoscut ieri un nou episod, demn de Kafka, la Gara de Nord din București, unde scriitoarea Doina Popescu a fost bătută și agresată de persoane care au confundat mașina ei, ”ambulanța pentru literatură”, parte a unui proiect personal, cu celebra ambulanță care fură copii.

Isteria a cuprins foarte repede spațiul virtual, sute de persoane s-au strâns la locul incidentului și au început să transmită live pe rețelele sociale și chiar televiziuni au tratat subiectul în regim de breaking news. Ca urmare a acestei situații, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu o serie de precizări:

Citește și: Cum să-mi fac copilul fericit? 

”Nu e neagră, e albă şi nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanţă casată, folosită într-un proiect cultural. MIT: O ambulanţă neagră se plimbă prin oraş şi răpeşte copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri. Emoţia şi raţiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoţională este bine să fie trecută prin filtrul raţiunii, chiar şi ,,la cald”. Dacă ai văzut ceva care ţi se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat şi clarificăm situaţia.

Ne poţi sprijini prin furnizarea cât mai multor informaţii care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o. Te rugăm să nu distribui pe reţelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care îşi doreşte tot ce-i mai bun pentru copilul său”.

Sursă foto: Pixabay

ambulanța - rain 90x90Citeste si:  METEO – vremea pe 2 săptămâni: început ploios de iulie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.