Truc bizar pentru a deveni într-o secundă mai tânără cu 10 ani

mai tânără cu 10 ani - download

Truc bizar pentru a deveni într-o secundă mai tânără cu 10 ani. SUA chiar este țara tuturor posibilităților. De curând s-a lansat acolo cel mai ciudat truc de beauty a anului 2017.

Dacă vrei să șochezi cu o apariție spectaculoasă și să ștergi 10 ani de pe chipul tău, poți încerca Nexsey. Este însă un truc de scurtă durată ce ne duce cu gândul la povestea Cenușăresei.

Nexsey este o bandă adezivă care lipită pe gât, la ceafă, întinde pielea și creează un efect instant de întinerire. Sigur că, pentru a nu te da de gol, trebuie să ai părul lăsat pe spate, iar lunginma acestuia să depășească umerii. În plus, trebuie să ai grijă să nu te dai de gol. Produsul costă aproximativ 20 de dolari și pe siteul oficial al companiei care l-a lansat este deja SOLD OUT.

Citește și: YOGA – Cele 5 ritualuri tibetane împotriva îmbătrânirii

Nexsey este creat de compania care a lansat și Fullips, ustensila cu care fetele își pot mări buzele instant. Testarea Fullips a lasat la unele persoane vânătăi în jurul buzelor, așa că recomandăm atenție maximă și față de bandă adezivă minune. În plus, este posibil ca bărbaților să li se pară mult prea ciudat acest truc, deci păstrați-l doar pentru voi.

Foto: nexsey.com

mai tânără cu 10 ani - evaCitește și: BARBIE și Ken, păpușile vii după 357 operații estetice !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.