A devenit MAMĂ în liceu, în decembrie. Acum a dat BACALAUREATUL

MAMĂ în liceu - 186079 articol

A devenit MAMĂ în liceu, în decembrie. Acum a dat BACALAUREATUL. Maria Elisa Pălimaru este din mediul rural, toţi anii de liceu a făcut naveta, iar din decembrie a devenit mama unei fetiţe.Tânăra nu a renunţat la studii, ci, sprijinită de familie, de colegi şi de profesori, s-a ambiţionat şi a absolvit clasa a 12-a printre premianţi, iar la examenul de maturitate a obţinut rezultate de excepţie. Visul ei este să devină arheolog

Tânăra mămică a absolvit ştiinţe sociale, la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. La examenul de bacalaureat a primit notele 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie şi 10 la Geografie. Cu media 9.96, Maria Elisa Pălimaru s-a clasat a doua pe liceu şi a treia la nivelul judeţului, anunță Mediafax.

„Eleva a născut în decembrie, dar a continuat să vină la şcoală. Nu a lipsit deloc, a terminat premiantă şi a luat şi bacalaureatul cu notă mare. A fost ajutată şi de colegii de clasă, nu au marginalizat-o, din contră, au ajutat-o. Schimbările din viaţă nu au dărâmat-o, a reuşit să se mobilizeze şi a învins. O felicit şi îi doresc succes”,  spune Cătălin Ignat, directorul Liceului „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui.

Maria are grijă şi de fetiţa ei, fiind sprijinită de tatăl micuţei, un adolescent de vârsta ei, dar şi de bunici.

Ce spune tânăra mămică, vezi aici: Mediafax

MAMĂ în liceu - 0104ef1f 44ee 421e ae05 6961fcc7d1b1 150x150

 

 

Citeste si: Mami, oamenii se nasc RĂI sau BUNI?

 

 

Ai un text pe care vrei să-l faci VEDETĂ? Trimite-l la noi și îl facem cunoscut în comunitatea emeilor Perfect Imperfecte Email: emmazeicescu@gmail.com

foto: www.wall-street.ro

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.