Mamele se revoltă față de plafonarea indemnizațiilor

mame - mama2 1024x768

Mamele se revoltă față de plafonarea indemnizațiilor Vestea că în Guvern se discută despre posibilitatea plafonării indemnizațiilor pentru mame nu a rămas fără ecou în spațiul public. Invitată telefonic la Perfect Imperfect, Ana Măiță, președinta asociației ”Mame pentru mame„ a prezentat punctul de vedere al asociației în ce privește această nouă modificare legislativă:

Citește și: Guvernul, lovitură pentru mame! Vor plafonarea indemnizațiilor

”O necesitate foarte clară, de predictibilitate în orice cadru legislativ care prevede nașterea și creșterea copilului. Nu este acceptabil ca să avem în mai puțin de un an de zile de la precedenta schimbare, pe care noi am salutat-o, care a fost echitabilă, să vorbim din nou despre schimbări în condițiile în care aducerea unui copil pe lume durează 9 luni.
Trebuie să dăm oamenilor un cadru legislativ predictibil astfel în cuplurile să știe că își pot naște copil pe aceeași cadrul legislativ, altfel nu vom avea nicio baza pe planificare familială, a bugetului, la locul de muncă. Încurcăm și planurile angajatorilor, nu doar ale cuplurilor”.

Sursă foto: askamom.md

mame - schumandeclarationgood 150x150Citește și: Imaginea zilei – 9 mai, Ziua Europei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.