Mami, cati bani castigi intr-o ora?

- you hold baby support neck tips first time parents1

 

Dimineata pe fuga. Cafea. Pregateste-te de alergatura. Cine te-a pus sa mai dormi un sfert de ora in plus? Mai ca trebuie sa imi pun adidasii de alergare. Ma uit la ceas, a trecut o jumatate de ora. Privirea mea tampa intreaba cand s-a scurs timpul. Dupa alte cinsprezece minute, copil zambaret …gata de plecare. Si uite asa incepe inca o zi cu ochii pe ceas. Ochii pe ceas sa ajungi la timp la redactie, trei ore de emisie si alte cateva in intalniri de business.

- you hold baby support neck tips first time parents

Foto: allwomwomentalk.com

Cand arunci ochii din nou spre cadran, realizezi ca e ora 18.00 si trebuie sa gonesti sa iei copilul. Intr-un final de zi, dupa ce ai alergat ca un bezmetic…stai si cugeti? Pentru ce toata alergatura asta? Pentru o supravietuire decenta, pentru sentimentul ca ai facut tot ce era posibil pentru o viata mai buna. Din timpul lui, al copilului…cat ai luat? Si uite asa te uiti din nou la el si iti juri ca nu o sa fie asa mereu. Mai e putin!

Fix ca in filmuletul regizat de Catalin Palavescu pentru Asociata Socialart.

Ce isi doreste Socialart?

Sensibilizare!

Socialart realizeaza o serie de clipuri video cu scopul de a sensibiliza oamenii (in acest caz – parintii) si a reflecta putin la valorile pe care le au acestia. De asemenea, Socialart are in plan si o serie de clipuri interviu cu batrani care-si impartasesc  din experiente, despre lucrurile de valoare, despre regrete si sfaturi utile pentru generatiile urmatoare.

Ii gasiti pe Socialart.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.