Mănânc de Paște, slăbesc după! Uite cum…

Mănânc de Paște, slăbesc după! Uite cum... - ExcitedWomanArmsUpMountain 850x400

Ce faci după Paşte?

Uite, îţi dau o idee care te va face să te bucuri şi să arăţi senzaţional. Te-ai gândit vreodată să participi într-o tabăra exclusivistă? Ei, nu e că atunci când eram mici şi plecam cu colegii de la şcoală în tabăra. E chiar mai drăguţ. E provocarea de care aveai nevoie! Este vorba despre o tabăra în care ai parte de cele mai bune tipuri de antrenamente, cel mai bun program de detox, o echipa specială de instructori şi medici şi o locaţie wow!

Mănânc de Paște, slăbesc după! Uite cum... - ExcitedWomanArmsUpMountain 850x400foto:plus.google.com
Tabăra de slabit se întâmplă între 18 -22 mai şi vei avea parte de:

  • pilates
  • aerobic
  • aqua gym
  • tonifiere
  • total body workout
  • funtional training
  • kangoo jumpsMănânc de Paște, slăbesc după! Uite cum... - trucuri cu ajutorul carora slabesti garantat ce ne recomanda antrenoarea de kangoo jumps diana stirbu 1 1 size2

Meniul de detox o să fie unul personalizat. Pe tot parcursul celor cinci zile o să consumaţi exclusiv sucuri. Diana Ştirbu, instructor internaţional kangoo jumps şi personal trainer, va asigura că veţi avea cele mai bune rezultate. „Nu trebuie să va faceţi griji în ceea ce priveşte energia pentru antrenamente. Dimpotrivă, o să va simţit mai energice că oricând, va asigurăm. Pentru că detoxul implică mai multe faze şi noi vrem să aveţi cele mai bune rezultate, după înscriere o să primiţi un mail cu dietă pe care trebuie să o ţineţi cu cinci zile înainte de tabăra. Atenţie, în ziua în care plecaţi spre noi nu aveţi voie să beţi nimic altceva decât apă.”Mănânc de Paște, slăbesc după! Uite cum... - slider tabara

Vezi mai multe detalii aici: Tabăra de slăbit si detox

Am uitat să îţi spun, te vei antrena, cot la cot,  alături de două vedete: Ioana Ginghină şi Cristina Cioran.

Te aşteaptă trei sesiuni de antrenament pe zi, cele mai bune sucuri de detox presate la rece, tratamente corporale şi seminarii cu invitaţi speciali. Cum îţi sună?

Înscrierile se fac pe mail la programări@dianastirbu.ro.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.