Marian Godină recunoaşte! Mi-am dat seama a doua zi că am făcut o greşeală

marian godină recunoaşte - Marian Godin   recunoa  te

Marian Godină recunoaşte! Mi-am dat seama a doua zi că am făcut o greşeală. M-am panicat! Poliţistul este recunoscut pentru un alt tip de filozofie de viață. Marian Godină a fost invitat să le vorbească bloggerilor la evenimentul anual al Webstock. Godină a povestit despre un moment în care a fost pus la  încercare, atunci când s-a angajat să strângă bani pentru o fetiţă bolnavă. Cum a rezolvat situația?

Am avut un moment când până şi mie mi-a plăcut de mine. Îmi aduc aminte foarte bine, mama acelei fetiţe mi-a scris un mesaj privat, pe care l-am citit, m-am convins că este un caz real. I-am promis că o voi ajută să strângă banii şi mi-am dat seama a două zi că am greşit. Am dat un share pe un grup şi nu a reacţionat nimeni. M-am panicat, mi-am dat seama că i-am promis unei femei ceva de care nu sunt capabil, aşa că din disperare am apelat la o emisiune tabloidă, pe care o refuzasem în trecut. Le-am spus că mă voi duce şi eu la emisiune, dar mi-au răspuns sec că nu sunt interesaţi, pentru că emisiunile de acest gen nu fac audienţă. Deci încă o dată m-am panicat. Apoi mi-a venit ideea să mă implic mai mult pe cont propriu. Am vândut o cască de poliţie, cumpărată de mine. Am promovat povestea şi am ajutat-o în aceeaşi zi să strângă suma respectivă.” a povestit Marian Godină.

Sursă: DeStiut.com

foto: Webstock

marian godină recunoaşte - pentru a lucra de acas   150x150Citeste si: Ai vrea să îți schimbi JOB-ul? Uite o IDEE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.