Mărirea obrajilor cu acid hialuronic

Mărirea obrajilor cu acid hialuronic - 54984b5c0e391   hbz april 2013 instant cheekbones xln

Mărirea obrajilor cu acid hialuronic. Fiecare dintre noi acordam zilnic timp aspectului fizic, insa ceea ce nu putem controla este efectul pe care-l are trecerea timpului asupra pielii noastre, iar pometii sunt printre primii afectati. Majoritatea dintre noi suferim o resorbtie osoasa, inseamnand ca structura fetei tinde sa sufere modificari si apare  aspectul de „obraji cazuti.”

Zona pometilor este cea mai importanta parte a fetei din punct de vedere estetic, deoarece ea ofera fermitate si sustinere. Criteriile de frumusete variaza, desigur, in functie de rasa, de tipul de cultura si civilizatie, de multe ori de mediul social in care se fac aceste aprecieri, dar toate asociaza frumusetea, tineretea cu pometii proeminenti, ascendenti si bine conturati.

In ce consta procedura de marire a pometilor cu acid hialuronic?

Metoda nechirurgicala de marire a pometilor presupune injectarea unui tip special de acid hialuronic, care contine o masa moleculara mai mare si permite repozitionarea obrajilor. Efectul este unul spectaculos, rapid si nu necesita o recuperare indelungata, anestezia fiind locala. Din acest motiv metoda este una preferata de paciente, in detrimentul maririi pometilor cu implanturi de silicon. 

Este o procedura sigura pentru orice varsta?

Este o procedura usoara, astfel varsta nu este atat de importanta, cat este problema pe care dorim sa o rezolvam. Aceasta interventie poate fi facuta atat de persoane foarte tinere, peste 18 ani, cat si de persoane ajunse la maturitate, cand varsta incepe sa-si spuna cuvantul, influentand volumul si structura fetei. 

Citeste si: Apa micelară în ritualul de frumusețe

Este o procedura dureroasa?

Augmentarea pometilor cu acid hialuronic nu este o procedura dureroasa, si tocmai din acest motiv timpul alocat interventiei este de maxim o ora, iar un avantaj deosebit il prezinta faptul ca rezultatul devine vizibil imediat dupa injectare. Nu este un tratament solicitant, obrajii sunt imediat ridicati, santurile nasogeniene si cearcanele sunt diminuate si astfel se ajunge la un aspect intinerit cu pana la 5-10 ani. Aspectul final este unul natural si armonios, iar aspectul fizic general este vizibil imbunatatit. 

Care este durata unei injectari?

Efectul unui tratament de umplere dermica este influentat in primul rand de varsta si de zona injectata, dar cantitatea de acid hialuronic injectat si de calitatea pielii, insa, in medie, rezultatul rezista pana la 2 ani. In ceea ce priveste frecventa injectarilor, acest lucru se stabileste tinandu-se cont de caracteristicile fiecarei persoane. In general, are loc dupa 6 luni de la prima umplere, iar dupa a 2-a, intervalul liber poate creste pana la un an.

Costul unei injectari este de 250 euro per 1ml de substanta. Pentru injectarea in pometi in general se folosesc 2ml de substanta.

Foto: Harper’s Bazaar

Sursa: Silvia Stanculescu

Mărirea obrajilor cu acid hialuronic - 1380629984 Anghinare Cynara scolymus 150x150Citeste si: Anghinarea – o legumă bizară cu proprietăţi MIRACULOASE!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.