Masculii Alfa, pierduți în gramatică!

masculii alfa - alfa

Articol scris de Ionuț Iancu. Masculii Alfa, pierduți în gramatică! Eu nu prea le am cu masculii alfa. Am auzit pe la dogmatică despre alfa și omega. De ceva timp, cel puțin prin spațiul virtual, și-au făcut casă niște specii de „animale„ ce urlă la lună, își încordează mușchii, se dau la pisicuțe și se pierd…în gramatică.

La început, eram destul de enervat de ideea că există masculii alfa. Doar pe mine mă cheamă Iancu. Dar, încet-încet, masculii alfa cădeau secerați ca virgula între subiect și predicat. Ai zice că mediul virtual ar trebui să fie unul în care să cucerești o femeie la 5 minute. Dar ce te faci când ai ghinionul să dai peste o femeie pe care nu o impresionezi cu freza ta cu însemne afro. Cu muschii pieptului aproape pocnind din tine de cât de fioros vrei să transmiți că ești.

Ce pișichere și femeile astea. Îți fac cu ochiul că le place ce văd la tine, dar îți dau cu cratima în cap la prima greșeală de scriere. Și tu stai să te întrebi, ce a fost mai întâi: sărutul sau propoziția subordonată circumstanțială consecutivă? Dar adevărul e unul singur, relevat chiar și de un studiu: „Bărbații care scriu „femei„ în loc de „fete„ sunt cu 28% mai norocoși. Bărbații care utilizează corect „pe care„ au parte de 31% mai multe contacte feminine.„ sursă – Devorbăcutine.eu

Și cu toate astea masculii alfa habar nu au de treaba asta. Din iluzoriile lor lumi de semizei, pornesc o adevărată ofensivă de cuceriri. Cu toate armele. Cu invitații la ieșiri. Cu povești despre cum viața lor se schimbă și despre cum tu, ca femeie, ești ce vor ei. Nu contează că nu vrei și tu.

Iar când le dai de înțeles refuzul tău, devii ținta grobianismului lor. Iar ce e și mai păcat e faptul că, din cauza unor astfel de specimene, cădem toți victime ale prejudecăților, ale conceptelor de genul: „vai de capul vostru de bărbați, sunteți niște fraieri..„Nu degeaba am spus mereu: femeile au evoluat mult mai bine și mai rapid decât am făcut-o noi, bărbații.

Tocmai de aceea, așteptările lor sunt mult mai mari. Și trec de nivelul unei nopți pasionale de minim 8 reprize de fericire, încearcă să găsească și un partener de nădejde, unul cu care, ce să vezi, să aibă și ce să vorbească. Să se poată înțelege. În imaginația căruia să poată să se joace.

Iar când lucrul acesta se întâmplă e ca și acel moment că punctul, virgula, semnul exclamării, sunt toate la locul lor, într-o propoziție perfectă. Iar masculii alfa rămân și urlă la Lună.

Sursă foto: monitoruldedorna.ro

masculii alfa - pierzipemine 150x150Citeste si: Îl vrei pe el? Mă pierzi pe mine!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.