Cum cureți MAȘINA de SPĂLAT rufe?

MAȘINA de SPĂLAT - MASINA de SP  LAT

Te-ai săturat de mirosul urât din mașina de spălat? Nu mai simți că hainele ies proaspete ca la început? Înseamnă că mașin ta de spălat a acumulat reziduuri și e cazul să îi dai o pauză. Cum cureți MAȘINA de SPĂLAT rufe? Simplu, cu ce ai prin casă!

 

Uite ce TREBUIE să faci:

  • După încheierea unui prim ciclu de spălare şi clătire, programează un al doilea ciclu complet, adăugând în cuvă o cană cu oţet. Acesta ajută la curăţarea din interiorul maşinii de spălat, îl va igieniza şi dezinfecta, îndepărtând orice urmă de miros neplăcut;
  • După această etapă, poţi trece apoi la curăţarea compartimentului pentru detergent şi balsam cu o soluţie formată jumătate din apă, jumătate din oţet şi curată cu această soluţie interiorul uşii maşinii, mai exact partea de jos a acesteia, unde se acumulează apă în timpul fiecărei spălări;
  • O altă soluţie extrem de eficientă pentru curăţarea maşinii de spălat este bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să verşi 1-2 plicuri de bicarbonat în compartimentul de detergent, apoi să porneşti un ciclu complet de spălare, fără a avea haine în maşină. Bicarbonatul îndepărtează mirosul neplăcut, dar şi depunerile de detergent din cuva.

Vezi continuarea aici – Sfat Natural

foto: .stepbystep.com

MAȘINA de SPĂLAT - MA  INA de SP  LAT 150x150Citeste si: Am descoperit cea mai simplă metodă de curățat aragazul!

Ai si tu un sfat pentru casă pe  are vrei să-l faci cunoscut? Trimte-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE  –  Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.