Meciul toamnei, in Romania! Doi campioni mondiali la Snooker se vor duela la Bucuresti si Cluj!

- Ronnie OSullivan1

Un eveniment la care as vrea sa particip in aceasta toamna este intalnirea campionilor. Ma bucur ca Romania este din nou in prim plan, cu un eveniment in premiera. Doi campioni  mondiali la Snooker vin la Bucuresti si la Cluj. Omul de afaceri Adrian Thiess este cel care ajuns la un acord cu cei doi sportivi.

Adrian Thiess:  „O şansă unică pentru toţi iubitorii snookerului de la noi să-i vadă la lucru pe cei doi. Momentan nu am stabilit locaţiile finale  unde vor avea loc evenimentele, dar ele vor fi anunţate în cel mai scurt timp”, a declarat Thiess pentru GSP.ro.

Cine se va duela la Bucuresti si Cluj?

  • Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial la snooker şi este considerat cel mai talentat jucător din toate timpurile. Englezul este depăşit în acest top doar de Stephen Hendry, cu 7 titluri mondiale.(sursa:GSP.ro)- Ronnie OSullivanfoto credit: mirror.co.uk

Stuart Bingham este campionul mondial en-titre după ce i-a învins la Crucible chiar pe Ronnie O’Sullivan, Judd Trump şi Shaun Murphy.- 143041469 Bingham 486290cfoto credit: thetimes.co.uk

 

Live & Believe

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.