Melania Trump, internată de urgență și operată la rinichi!

Melania - melania

Melania Trump, internată de urgență și operată la rinichi! O veste șoc a venit ieri seară dinspre Casa Albă, după ce echipa responsabilă de Melania Trump a anunțat că Prima Doamnă a fost supusă unei intervenții chirurgicale la rinichi.

Prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, „va părăsi spitalul în două sau trei zile”, a scris preşedintele Donald Trump marţi pe Twitter, a doua zi după ce soţia sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la rinichi. „Primă Doamnă este chiar foarte bine”, a scris el.

Citește și: Imaginea zilei – Primul portret oficial al Primei Doamne,Melania Trump

Biroul Melaniei Trump a anunţat luni după-amiază că aceasta a fost operată cu succes mai devreme în aceeaşi zi pentru o problemă benignă la rinichi, la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, la nord de Washington. Preşedintele, care a vizitat-o după operaţie, le-a mulţumit fanilor săi pe Twitter „pentru atât de multă dragoste şi sprijin!”.  Nu este clar dacă el a sugerat că internarea soţiei sale a fost scurtată după ce biroul anunţase că ea ar rămâne la Walter Reed pentru restul săptămânii. Intervenţia a fost descrisă ca o embolizare pentru a trata o tumoare benignă.

Sursă foto: Elle.ro

Continuare știre pe Jurnalul.ro 

Melania - hbz melania trump state dinner 0424 getty embed 1524659977 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Melania Trump, seducătoare la vizita lui Macron!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.