Melania Trump, jignită în Croația!

Trump - melania trump protests 1024x676

Melania Trump, jignită în Croația! Prima Doamnă a Americii a obținut, printr-un ordin judecătoresc, înlăturarea unor panouri publicitare care îi foloseau imaginea într-un mod jignitor.

Sub mesajul scris în limba engleză — „Just imagine how far you can go, with a little bit of english” — apare poza primei doamne a SUA pe aceste panouri care pot fi văzute în mai multe locuri ale capitalei croate. Este vorba de anunțurile publicitare ale școlii Americki Institut din Zagreb, pentru a-și promova cursurile de limbă engleză.

Citește și: Melania Trump scandalizează internetul

Ordinul judecătoresc a fost confirmat pentru RTL Slovenia, țara de origine a soției președintelui american, de avocata Natasa Pirc-Musar. „Panourile trebuie retrase în decurs de 24 de ore”, avertizează avocata.

„Legislația croată arată clar că nu poate folosi nimeni imaginea sau fotografia unei persoane în scopuri comerciale fără consimțământul persoanei în chestiune”, a subliniat Natasa Pirc-Musar.

Soții Trump au intentat mai multe plângeri în justiție, în Slovenia, împotriva unor persoane care au încercat să profite de originea slovenă a Melaniei, de imaginea sau de numele său în scopuri comerciale sau care au publicat informații false despre trecutul acesteia.

Sursă foto: vanityfair.com

Sursă știre: Agerpres

Trump - trumpbunic 150x150Citește și: Donald Trump, din nou bunic, pentru a noua oară!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.