Melania Trump, scandal cu fosta soție a președintelui SUA!

Trump - giphy 7

Melania Trump, scandal cu fosta soție a președintelui SUA! Pe lângă problemele legate de Coreea de Nord, de anchetele interne în ceea ce privește alegerea sa ca președinte, acum Donald Trump trebuie să rezolve și un conflict izbucnit între fosta sa soție, Ivana Trump și actuala Primă Doamnă a Americii, Melania Trump.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Good Morning America” de pe ABC, Ivana Trump, aflată într-o campanie de promovare a cărții sale „Raising Trump”, și-a arogat titlul de „Primă doamnă”, într-o glumă care nu a fost bine primită.

„Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau cu adevărat să-l sun pentru că Melania este acolo”, a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț. „Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?”, a adăugat ea râzând.

Citește și: Ivanka Trump: ”Am suferit de depresie!”

Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis cu claritate că nu a apreciat gluma. Melaniei Trump „îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA”, a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN.

„Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese”, a adăugat ea.

Continuare știre pe Agerpres.ro

Trump - test 150x150Citește și: Testul de normalitate. Cine spune ce este normal sau anormal? 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.