Melania Trump, apariție răvășitoare la investirea lui Donald Trump!

Melania Trump, apariție răvășitoare la investirea lui Donald Trump! Întreaga lume este cu ochii în aceste momente pe evenimentele din SUA, de la Capitoliu, acolo unde președintele ales Donald Trump depune jurământul și devine al 45-lea președinte al SUA.

Așa cum se întâmplă la aceste evenimente transmise în întreaga lume și vizionate de sute de milioane de oameni, toți ochii au fost ațintiți spre deja Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, care nu a dezamăgit. Apariția ei răvășitoare deja face înconjurul internetului.

Ea ales o rochie şi un sacou cu guler din caşmir de culoare bleu create de Ralph Lauren pentru ceremonia de învestitură a republicanului Donald Trump, transmite Daily Mail.

Prima Doamnă a purtat ţinuta cu o pereche de pantofi cu toc şi cu o pereche de mănuşi până la cot, de aceeaşi culoare. Melania Trump, în vârstă de 46 de ani, a completat ţinuta cu o coafură simplă, cu părul prins într-un coc lejer. Alegerea de a purta albastru deschis şi mănuşi indică faptul că Melania Trump s-a inspirat din ţinuta lui Jacqueline Kennedy.

Melania Trump - michelle obama melania trump 150x150Citeste si: O va detrona Melania Trump pe Michelle Obama?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.