Menta, tratament pentru punctele negre şi călcâie crăpate

Menta, tratament - Menta planta ospitalit    ii 1024x768

Menta, tratament pentru punctele negre şi călcâie crăpate. Menta este o plantă cu un miros puternic, plăcut, care îţi poate fi de ajutor atunci când ai probleme cu pielea.

  • Înlătură coşurile – Nimic nu este mai îngrozitor decât să te trezeşti dimineaţa cu un monstru pe faţă, pe care să nu prea ai cum să- ascunzi. Frunzele de mentă, zdrobite, apoi pasta întinsă pe zona afectată vor regla problema estetică. Este bună şi împotriva cicatricilor.
  • Vindecă călcâiele crăpate – Îngrozitor mai este şi să vezi o femeie frumoasă, dar cu câlcâile neîngrijite. Dacă ai această problemă pune câteva frunze de mentă în apă caldă. Ţine picioarele în acest amestec. Ele vor deveni moi şi catifelate, şi picioarele vor fi mai relaxate.

S-ar putea sa îți placă: Cum se poartă rujul roşu ca să seduci!

  • Înlătură punctele negre – Frunzele de mentă înlătură punctele negre, dacă le aplici în stare naturală în zonele cu probleme. Stai aşa 15 minute, după care te clăteşti. Repetă procedura până când ai rezultatele dorite.
  • Vindecă acneea – Frunzele de mentă reprezintă un remediu natural împrotriva acneei. Ele sunt bogate în vitamina A, astfel că tenul va fi mai puţin gras ca de obicei. Amestecă frunze de mentă cu apă de trandafiri şi aplică pe faţă mixtura. După 20 de minute te clăteşti bine. Acneea se va vindeca gradual.

Sursa: DeStiut

Menta, tratament - Fifty Shades Darker Soundtrack 150x150Citeste si: 50 Shades Darker – doi români pe coloana sonoră!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.