Ce e cu Mercur RETROGRAD ăsta, de aud mereu de el?

Mercur retrograd - Mercur retrograd in Fecioara 1024x575 1024x575

Articol scris de Ionuț Iancu. Ce e cu Mercur RETROGRAD ăsta, de aud mereu de el? Nu te-ai trezit pe partea ta de pat? Ai vărsat cafea pe tine? Te cerți cu toată lumea? Ți se pare că Universul tot e pe cale să se prăbușească? Răspunsul, prietene, e unul singur: Mercur retrograd.

Eu nu sunt un pasionat de astrologie. Nu o reneg. Dar nici nu îi subjug întreaga mea existență. În fapt, până mai de curând, nici nu știam toate zodiile, ce să mai vorbim de astrogramă, ascendent, luna în nu știu ce casă. A trebuit să apară ea în viața mea ca să aflu că zodiile noastre dau dragostea aia perfectă. Dar nici măcar aici nu îmi trebuiau semne zodiacale. Era suficient zâmbetul ei.

Dar, totuși, ce e cu Mercur retrograd ăsta, că nici azi nu par a merge lucrurile prea bine? De-a lungul unui an, în astrologie apar mai multe perioade când planetele sunt în „retrograd”. Multe persoane nu cunosc exact fenomenul, dar ştiu că fiecare planeta guvernează anumite zodii, retrogradarea acestora anunţând numai necazuri.

Bun. Am înțeles asta. Dar Mercur retrograd face chiar numai prostii? Așa se pare: „Fiecare planetă guverneaza anumite domenii în astrologie, iar retrogradarea acestora se spune că aduce numai năpaste. În timp ce unii astrologi consideră că atunci când Mercur este retrograd, planeta stabilişte nişte conexiuni pământeşti negative, alţii sunt de părere că apare o ocazie perfectă pentru a rezolva probleme din trecut, care nu ne dau pace. Mercur iese din retrograd pe 22 septembrie 2016 şi revine în perioada 8-27 ianuarie 2017. Această planetă este responsabilă de tot ce înseamnă comunicare, conexiuni sau orice alt element care lucrează cu informaţia. Conform astrologului Laura Gilmore, Mercur se pune ca un zid în calea comunicarii, informaţia find greu de recepţionat.

De regulă, astrologii recomandă în această perioadă curăţenie în suflet, dar şi în case, îndepărtarea persoanelor care transmit energie negativă şi planificarea unor proiecte noi.„

Ce chestie ciudată, citesc mai sus că Mercur retrograd și-a încheiat misiunea ieri, iar mie azi îmi merge rău. V-am zis că eu și astrologia nu prea comunicăm bine.

Sursă foto: TeoTrandafir.ro

Mercur retrograd - o FOX NEWS WOMEN facebook 150x150Citeste si: Horoscop special: Cele mai RELE femei după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.