Mergi cu mine in Cambogia?

- 1280px Buddhist monks in front of the Angkor Wat2 1024x576

Stiti deja despre pasiunea mea pentru calatorii. Multi din voi simtiti si ganditi la fel, ceea ce ma bucura. Nu ma incarca nimic altceva mai mult, decat o calatorie intr-un oras sau o tara nevizitata inca.

Cambogia, cum va suna?

Cand am vazut prima data pe internet fotografiile din Siem Reap, am ramas masa. E atat calm in imaginile astea. Poate ca si eu am obosit si as alege o destinatie altfel. Cand spun Siem reap…am sentimentul unei alte lumi, imaginea unei linisti atat de nespecifica noua aici si ceva din spiritualul pe care inca il caut in viata. Nu sunt cuvinte mari. Sunt doar ganduri sincere. Mai sunt si altii ca mine, evident! De aceea Siem reap este  o destinatie aleasa frecvent de turisiti . Este si cel mai apropiat oras de celebrele temple Angkor. Fix aceasta apropiere de temple a facut ca in  Siem Reap sa „explodeze ” turismul.  Credeai ca nu gasesti hoteluri de cinci stele? Te inseli. Gasesti hoteluri luxoase, hoteluri accesibile,  restaurante si cam tot ce are nevoie un turist ca sa fie fericit. Pentru mine asta inseamna apa( lac sau mare), conditii decente de cazare, arhitectura interesanta, un „strop” mare de cultura, shopping si mancare deosebita, specifica zonei.

- 1280px Buddhist monks in front of the Angkor Wat1

- Jacob James  Siem Reap Cambodia 111

- SiemReap TempleRestaurant1

Cei care au pus deja piciorul in Siem Reap traduc experienta ca fiind una plina de contraste. Acum, cred ca nimeni nu se  asteapta ca in Cambogia totul sa fie perfect. Uitandu-ma la fotografii si la povestile turistilor de ocazie, pe mine ma intriga. Si cand te intriga o destinatie, ce trebuie sa faci? Sa incerci sa ajungi acolo si sa rezovi misterul! Sper cat mai curand.

- SiemReap LoadOfWood21 - SiemReap MeatMarket11 - SiemReap PubStreetByDay1

photo:chrisandchrisbreakfree.com

Live & Believe

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.