Mesajul CUTREMURĂTOR al mamei polițistului Bogdan Gigină !

Bogdan Gigină - 61738028

Mesajul CUTREMURĂTOR al mamei polițistului Bogdan Gigină ! Nu facem politică.Nu încercăm să punem paie pe foc în aceste zile și așa extrem de agitate, de aprinse.

Dincolo de orice controverse, imunități, proteste, rămâne durerea fără margini a unei mame care și-a pierdut copilul. Și care vrea răspunsuri. Vrea dreptate. Pentru memoria fiului ei, Bogdan Gigină. Dar și pentru liniștea ei. Iată scrisoarea integrală, postată de mama lui Bogdan Gigină pe pagina ei de Facebook:

„Nu am vrut până acum să vorbesc despre trăirile noastre;acum vreau că toţi cei care ne-aţi „condamnat” să înţelegeţi de ce nu am făcut-o.Sînt lucruri greu de spus şi greu de imaginat ptr voi care sînteţi părinţi.În seară zilei de 20 oct2015 în urmă telefonului primit la ora 19,02
am alergat către spitalul universitar.Cel care ne-a anunţat de accident repetă „nu pot să cred că s a întîmplat asta”nu pot să cred….Soţul meu şi-a îmbrăcat un trening peste pijama şi a plecat cartre spital….eu m-am blocat nu reuşeam aa mă îmbrac….eram …paralizată….I-am spus să alerge soţului meu …”am să ajung cu un taxi nu mă aştepta ….du-te lîngă băiat”.Am ieşit în stradă căutînd un taxi …..greu de găsit …afară plouă torenţial.Am pornit cartre zona Unirii spunînd rugăciuni ptr viaţă copilului meu.Nu îmi pasă că oamenii se opreau şi mă priveau că pe un om debusolat nu-mi pasă….decît de el , de copilul meu,implorăm Divinitatea că el să fie bine.În momentul în care an intrat în spitalul Universitar am avut impresia că toată lumea mă cunoaşte.Cel de la intrare -a întrebat”Sînteţi mama poliţistului accidentat?Mi-a arăt uşa unde copilul meu era resuscitat.Am intrat şi acolo am găsit un copil ,copilul meu coplet desfigurat,cu gîtul retezat ; cu chipul plin de sînge,pardoseală era plină de sînge;m-am prăbuşit la pucioarele lui,sărutîndu-le şi strigîndu-l.Încă avea şosetele ude un picioare.M-am trezit ridicată brusc şi zguduită de umerii…medicul de garda plîngea şi încerca să mă facă să înţeleg că nu se mai poate face nimic.M-am prăbuşit din nou la picioarele copilului meu ,implorînd şi privind oamenii care deşi ştiau că nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau să renunţe.Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul,nu am să uit lacrimile care li se inodau sub barbă…
Astăzi privesc,privim neputincioşi la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru„

Sursă foto: Cancan.ro

Bogdan Gigină - Vis  tor sau Pragmatic 768x513 1 150x150Citeste si: Cum să îmi EDUC copilul? Visător sau pragmatic?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.