Mesajul unei mame către profesori: „Educați copiii pentru o lume BUNĂ„

mame - scrisoarea impresionanta a unei mame catre scoala rares nu are o scoala de trait ci o viata 138380

Mesajul unei mame către profesori: „Educați copiii pentru o lume BUNĂ„ Nimic nu este mai important pentru un părinte decât să știe că educația pe care atât el, cât și sistemul de învățământ i-o vor oferi celui mic, îl vor ajuta să devină în viață acel om care să reușească indiferent de cum vor evolua lucrurile.

În această perioadă asistăm la un duel dus pe toate fronturile între adepții sistemului homeschooling și cei care apără sistemul educațional de stat. În acest context, în spațiul online este foarte viralizată scrisoarea unei mame către profesori, în care aceasta le vorbește dascălilor despre așteptările unui părinte de la cei care au imensa responsabilitate de a le forma copilul pentru viitor:

„Dacă ţi-ai asumat fapul că îmi educi copilul (că tot mi l-ai luat fortat), apoi educă-l! Dar, vezi tu, la ora asta tu nu educi pe nimeni. Tu doar stabileşti direcţii şi te bazezi pe părinţi să îţi urmeze direcţiile, iar dacă ei nu pot să iţi plătească profesorii suplimentar să facă lucrurile pe care nu sunt în stare să le facă la şcoală. (că nu au timp, că nu au cu cine, sau că pur şi simplu sunt absurde şi nepotrivite caracteristicilor vârstelor cărora se adresează). Nu, nu vreau să îmi educi copilul ca să trăiască perfect adaptat la lumea asta tristă şi rea, vreau să îmi educi copilul în aşa fel, încât el să construiască o lume mai bună şi mai frumoasă.”

Sursă foto: reporterNTV.ro

mame - tatafiica 150x150Citeste si: Scrisoare către tatăl meu

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.