MET GALA 2017 – Rihanna, fashion sau sorcovă?

met gala - Screenshot 107

ET GALA 2017 – Rihanna, fashion sau sorcovă? Gala supranumită de mulți ”Oscarul Coastei de Est”, Met Gala 2017 este un eveniment ce se ține anual, în fiecare primă zi de luni a lunii mai,o strângere de fonduri pentru departamentul de modă al Muzeului Metropolitan din New York.

met gala - Screenshot 104

Mulți se întreabă de ce este această petrecere considerată evenimentul anului? Răspunsul stă în numele Ana Wintour, editorul șef al revistei Vogue, cea care, din momentul când a preluat președinția galei, în 1999, a reușit să transforme un eveniment local, filantropic, într-un mix incredibil de vedete și stil, cu acoperire globală. Și ca să înțelegem cât de important este Met Gala, putem reaminti doar că în 2004, actualul președinte al Americii, Donald Trump, a cerut-o în căsătorie pe Melania fix la acest eveniment.

Curiozități despre Met Gala 2017

  • prețul unui bilet la gală este de 30.000 de dolari, iar o masă costă 275.000 de dolari
  • anul trecut s-au strâns 13.5 milioane de dolari
  • la eveniment participă, în medie, 600 de oameni
  • prima gală a avut loc în 1948
  • nu se știe nimic despre ce se întâmplă în interior, existând interdicția clară de a nu se posta nimic pe rețelele sociale dincolo de covorul roșu.

Citește și: Blugii acoperiți cu noroi, noul trend în modă

Așa cum era de așteptat, vedetele s-au întrecut în a purta ținute care de care mai extravagante și unice: Jennifer Lopez a purtat o creație Valentino, Rihanna a atras toate privirile cu ținuta ei Comme de Garcons, în timp ce Nicki Minaj a fost extrem de senzuală în brandul H&M.

met gala - Screenshot 105

met gala - Screenshot 106

Sursă foto: nytimes.com

met gala - couple silhouette 150x150Citește și: Acasă se trăieşte autentic, fără simandicoşenii şi artificii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.