METEO 01 februarie 2018 – început liniștit al ultimei luni de iarnă!

meteo - winter 1976703 960 720

METEO 01 februarie 2018 – început liniștit al ultimei luni de iarnă! Prima zi a lunii februarie, ultima de iarnă, vine cu un aspect meteo liniștit, fără fenomene ieșite din comun.

La nivelul țării noastre acționează azi un câmp de presiune înaltă, dar care va fi repede înlocuit de presiune joasă, însoțită de un front rece asociat și cu precipitații, ce își va face simțită prezența de vineri, mai ales. Maximele se vor opri la valori de 8 – 10, 12 grade la nivelul întregii țări, cu excepția zonelor montane (cu temperaturi ușor negative în masivele înalte, respectiv 1 – 3, 4 grade în celelalte zone).

Citește și: Cum rezolvăm situaţiile de criză prin discursul interior?

Vom avea parte de nebulozitate joasă mai ales pe vestul, nord-vestul țării, în Banat, Crișana, Maramureș și nordul Transilvaniei urmând să avem destul de mulți nori prezenți, pe tot intervalul de prognoză. Pe tot intervalul de prognoză, șanse la precipitații vor fi doar în zona nordică extremă a Orientalilor și Maramureșulul și acestea vor fi atât ploi, cât și lapoviță și ninsoare.

În acest moment, strat de zăpadă avem în zonele montane dar și în zona centrală a Moldovei. Ziua de azi nu vine cu un strat nou, din contră, și cel existent se va mai diminua.

Continuare prognoză pe Prognoze Meteo

meteo - snow 1813456 1280 90x90Citește și: METEO – vremea în prima decadă a lui februarie: vine iarna grea?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.