METEO 06 noiembrie – o zi banală de toamnă, de noiembrie!

meteo - autumn 2866257 960 720

METEO 06 noiembrie – o zi banală de toamnă, de noiembrie! Ne așteaptă o zi fără foarte multe fenomene meteo, una cu temperaturi încă plăcute.

Am avut o noapte cu temperaturi negative pe zonele montane (-2, –1 grad), la limita pragului de îngheț în Transilvania (0 –2 grade), respectiv 5 – 7, 9 grade pentru restul regiunilor, posibil chiar spre 10 – 12 grade pe Dobrogea, respectiv estul Munteniei. Ziua de azi, din punct de vedere termic va fi caracterizată prin maxime de la 5 – 7,9 grade în zonele montane, respectiv 11 – 13, 15 grade pentru restul țării.

Citește și: METEO – toamna 2017, călduroasă și săracă în precipitații!

Pe timpul nopții, nebulozitatea joasă va fi prezentă pe toată zona de est a țării, pentru ca, pe parcursul dimineții să o regăsim și pe zona de sud. Gradul de acoperire cu nori va fi aproape de 100%. Doar după amiaza este posibil să mai apară soarele un pic prin sud.

Condiții de precipitații slabe pot exista mâine mai ales în zona Carpaților de Curbură, mâine după amiază. De interes pentru ziua de mâine vor fi intensificările de vânt pe nordul Moldovei, unde spot atinge rafale chiar și de 50 –55 km/h, iar în zona Munților Banatului chiar de 60 – 65 km/h.

Continuare prognoză meteo pe Prognoze Meteo

meteo - november 150x150Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: noiembrie rece și cu ploi puține!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.