METEO 08 noiembrie – vreme mohorâtă, cețoasă, ploioasă!

meteo - mountain landscape 2031539 960 720
METEO 08 noiembrie – vreme mohorâtă, cețoasă, ploioasă! Ziua de azi aduce precipitații pe arii extinse, vânt intens ce va face ca indicele de răcire să crească exponențial în unele zone. Soarele va lipsi din peisaj iar ceața va pune în continuare probleme. Cam așa arată o zi de toamnă.
La fel ca și în precedentele zile de prognoză, nici noaptea trecută nu a făcut excepție din punct de vedere al temperaturilor: valori negative pe zonele montane (-2, –1 grad), 1 – 3, 4 grade pe zonele Subcarpatice dar și în Transilvania și Maramureș, respectiv 5 – 7, 9 grade pentru restul regiunilor. Maximele marchează o scădere în cea mai mare parte a țării, unde vom avea valori de 7 – 9, 11 grade, cu excepția Banatului, unde încă se vor mai atinge 13, 14 grade. În zonele montane vom avea valori de 2 – 4, 5 grade.
La începutul dimineții ceața ar putea fi prezentă mai ales pe zonele montane și depresionare dar, odată cu înaintarea în zi va cucerii zone tot mai extinse din Banat, Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei, unde vizibilitatea va scădea frecvent sub 200 de m și izolat chiar sub 50 de metri.
Precipitații vor fi ceva mai multe față de zilele trecute, la început prin Oltenia, apoi și prin Muntenia, Banat, sudul Moldovei și zonele montane. Vor fi doar ploi, fără șanse la ninsori. Se pot acumula și cantități de 15 – 20, chiar 28 de l/mp pe zona Olteniei și pe munții Banatului.
Sursă foto: Pixabay
Continuare prognoză pe Prognoze Meteo
meteo - halepiubit2 150x150Citește și: Simona Halep are iubit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.