METEO – Anul universitar începe cu vreme perfectă!

meteo - trees 1789120 960 720

METEO – Anul universitar începe cu vreme perfectă! Prima zi din noul an universitar vine cu o vreme de toamnă fără excese. Temperaturi plăcute, vânt deloc și fără precipitații. Iată prognoza meteo pentru ziua de 2 octombrie 2017.

Contextul sinoptic de la nivelul țării noastre nu va fi diferit față de zilele precedente. În continuare sub influența unui anticiclon bine definit, care de zile bune ține piept oricărei front. La vest de țară noastră, se aleargă unul pe altul atât un front cald, cât și unul rece, ce ne vor traversa repede începând de miercuri încolo.

Citește și: METEO – toamna 2017, călduroasă și săracă în precipitații!

Am avut o noapte rece, cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei, plecând de la –3, –4 grade în zonele montane, 1 – 3, 5 grade în nordul și centrul Moldovei, Transilvania, Maramureș și dealurile Subcarpatice. În sudul Moldovei, Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Banat și Crișana s-au atins atinge 7 – 9 grade.

Maximele de azi aduc o încălzire resimțită la început mai ales pe vestul țării, în Banat și Crișana urmând să avem maxime de 19 – 21 de grade. În zonele montane se vor atinge 9 – 11, 12 grade, iar în restul regiunilor vom avea maximde de 15 – 17, 19 grade.

Vom avea o  zi lipsită de orice șanse la precipitații, la nivelul întregii țări. Nici vântul nu va pune probleme mâine, urmând să aibă intensificări slabe până la moderat.

Citește continuarea pe Prognoze Meteo

Sursă foto: Pixabay

meteo - ploaieoctombrie 150x150Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: început de octombrie ploios!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.