METEO 05 iulie – zi perfectă de vară

meteo - vara

METEO 05 iulie – zi perfectă de vară. Urmează o nouă zi liniștită, fără fenomene meteo deosebite, cu temperaturi plăcute la nivelul întregii țări. Să ne bucurăm de ea!

Noaptea care a trecut a adus temperaturi plăcute,cuprinse, la nivelul întregii țări, între 15 și 17, 18 grade, cu excepția zonelor montane (unde au fost 8 – 10, 11 grade) respectiv a dealurilor Subcarpatice, unde s-au situat la limita a 11 – 13 grade. Maximele de azi pleacă de la valori de 15 – 17, 18 grade în zonele montane, 21 – 23, 25 de grade în nordul și centrul Moldovei, Transilvania și Maramureș, în timp ce în Banat, Crișana, sudul Moldovei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor opri la 25 – 27, 29 de grade.

Citește și: Sore cucerește vara în ritmuri ”Bumba„

Pe timpul nopții și în primele ore ale dimineții, nebulozitatea va fi accentuată mai ales pe nordul Moldovei, Maramureș, Orientali. După amiaza și seara norii își vor mai face apariția și pe restul regiunilor. Ploile iau și ele o pauză azi, lucru care nu are cum să nu ne bucure. Spre seară, totuși, va intra un nou front de precipitații, prin nord – nord vest, care va traversa țara noastră de la vest la est. Nici vântul nu va mai pune probleme mâine, el urmând să fie slab, până la moderat, la nivelul întregii țări.

Citește continuarea pe Prognoze Meteo

meteo - varacanicula 150x150Citește și: METEO – ANM: Vara 2017, caniculară și extrem de secetoasă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.