METEO 07 iulie – ceva soare, ceva ploaie

meteo - sunset seen through hands in heart shape

METEO 07 iulie – ceva soare, ceva ploaie. Condițiile meteo ne oferă o nouă zi de vară cu temperaturi plăcute, iar șansele de ploaie sunt destul de scăzute.

După o noapte cu temperaturi plăcute, temperaturile maxime se vor situa la valori de 15 – 17, 18 grade în zonele montane, 22 – 24, 25 de grade în Moldova, Dobrogea, Muntenia, Transilvania, Maramureș și Crișana, respectiv 28 – 30, 32 de grade în Oltenia și Banat. Pe după amiază și seară norii joși să se mute pe nord, nord – est.

Citește și: Bacalaureat 2017 – ce note au luat Ilinca și Nicole Cherry?

Câteva ploi slabe sunt așteptate seara pe zona Crișanei, Banatului și Transilvania. Vântul va fi activ pe timpul nopții și al dimineții mai ales pe Oltenia, Muntenia, Dobrogea  și zonele montane. Spre seară, pe zona Banatului intensificările la rafală pot ajunge și la 55 – 60 km/h.

Photo via Visual hunt 

meteo - black and white image of seductive woman 150x150Citește și: Horoscop special – Ce zodii cad în ispită în această vară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.