METEO – vin ploi torențiale și vijelii! ANM a emis informare meteo

meteo - ploaie

METEO – vin ploi torențiale și vijelii! ANM a emis informare meteo. Ultimele zile din august vin cu ploi torențiale, vijelii și o răcire semnificativă a vremii, semn că toamna își anunță sosirea. ANM a emis o informare meteo valabila pentru azi și la noapte.

Citește și: Cât te costă machiajul pe lună? Pe Emmanuel Macron, ”doar” 26.000 euro

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 28-08-2017 Ora : 9:30 Nr. mesajului:
Intervalul : 28 august, ora 13 – 29 august, ora 03
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : instabilitate atmosferică;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ

      În intervalul menționat, în zonele montane și submontane, apoi și în regiunile sudice și sud-estice, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, pe arii restrânse grindină și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

Notă: în după-amiaza zilei de luni, 28 august  în regiunile sudice vremea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul extrem al Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde vor mai fi temperaturi maxime de 35…36 de grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

meteo - harta

Sursă foto: Pixabay

meteo - Screenshot 7 150x150Citește și: Rețeta zilei – macaroane verzi cu brânză!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.