METEO 15 martie 2018 – zi liniștită, vedem și soarele!

meteo - winter landscape 2995987 960 720

METEO 15 martie 2018 – zi liniștită, vedem și soarele! Dacă este să ne uităm în perspectiva weekend-ului și a săptămânii ce vine, putem spune că ziua de mâine poate fi liniștea dinaintea furtunii. O zi frumoasă, caldă.

Pe timpul zilei vom avea valori de temperatură plăcute, de la valori ușor negative pe crestele montane, 4 – 5, 7 grade în restul masivelor, 8 – 10, 11 grade pe nordul și centrul Moldovei, Maramureș, Transilvania, Banat și Crișana. În sudul Moldovei, Muntenia, Dobrogea și Oltenia maximele se vor duce spre 14 – 15, 16 grade.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Ultima fotografie cu Stephen Hawking!

Ca și în ultimele zile, începem cu nebulozitate joasă accentuată în mare parte din țară, dar pe parcursul zilei, mai ales după amiaza și seara cerul se degajă și mai prindem și ceva soare. Excepția rămâne, și de această dată, Moldova, alături de zonele montane, Cri;ana și Maramureș.

Pe timpul nopții și în prima parte a zilei vom avea precipitații slabe mai ales pe zonele montane. După amiaza și seara acestea se extind spre Moldova, mai ales spre sudul regiunii, dar și pe zona de Curbură. Nu vorbim de cantități importante, maxim 10 – 15 l/mp în 24 de ore. Vom avea parte de un vânt slab pe tot parcursul zilei.

Sursă foto: Pixabay

Continuare pe Prognoze Meteo

meteo - music on your smartphone 1796117 960 720 90x90Citește și: Spotify, lansat oficial în România!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.