Meteo – Urmează o noapte foarte rece. De mâine vine căldura

meteo - bruma2

Meteo – Urmează o noapte foarte rece. De mâine vine căldura Dacă te uiți pe geam, acest început de mai te face să spui, aproape admirativ, ce frumoasă toamnă avem primăvara aceasta. Și deloc fără fundament. Ziua de astăzi a fost una cu temperaturi și cu 10 grade mai mici față de normalul perioadei.

Invitat la Perfect Imperfect, Mihai Huștiu, meteorolog ANM, ne-a confirmat că urmează, de mâine, o încălzire a vremii, ce va atinge vârful sâmbătă, când se vor atinge și maxime de 29 de grade, în zona Munteniei, partea continentală a Dobrogei. Nu vom scăpa însă de furtuni și vijelii, mai ales după amiaza zilei de sâmbătă și până duminică dimineață. Frontul de instabilitate va mătura țara de la vest la est.

Urmează o noapte rece, cu tempeaturi de la 0 la +10 grade, cu valori negative în depresiuni, unde se pot atinge și -3 grade. Există riscul de a se produce și brumă.

Sursă foto: pixabay.com

meteo - 400A258300000578 4481616 Natural beauty The snow capped peaks of the mountain range provi a 58 1494154689927 150x150Citește și: Doi tineri s-au căsătorit pe Everest

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.