METEO 01 noiembrie 2017 – frig și vânt!

meteo - cold

METEO 01 noiembrie 2017 – frig și vânt! Se anunță o zi rece, în care vântul va accentua senzația de frig. O primă zi de noiembrie care vrea să ne anunțe că se termină toamna și în curând vom intra în iarnă.

Am avut o noapte cu temperaturi negative sau la limita pragului de îngheț în cea mai mare parte a țării, cu valori de la –7, –9 grade în masivele montane înalte, –3, –1 grad în celelalte zone montane, Transilvania, Maramureș, zona Subcarpaților și nordul Muntenie, dar și în centrul Moldovei. În restul regiunilor am avutavea minime de 0 – 1, 3 grade. Maximele rămân negative pe masivele montane înalte, cu valori de la –4, –5 grade spre –2, –1, ușor pozitive în celelalte zone montane (1-3 grade), respectiv 7 – 9, 11 grade pentru restul regiunilor.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – a venit Halloween și în spațiu!

Ceața și-ar putea face apariția azi prin zonele montane (nordul Orientalilor sau Apuseni) dar și prin zonele joase din Muntenia. Precipitații slabe și-ar putea face apariția, pe timpul dimineții prin Apuseni și nordul Orientalilor, acestea fiind zonele unde vor rămâne de interes pentru tot parcursul zilei.

Vântul va continua să prezinte intensificări pe parcursul zilei de mâine, mai ales în zonele montane, cu rafale și de peste 55 – 60 km/h, dar intensificări vor fi și prin restul regiunilor, cu rafale de 40 – 45 km/h.

Sursă foto: Pixabay

Continuare prognoză pe Prognoze Meteo

meteo - november 150x150Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: noiembrie rece și cu ploi puține!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.