METEO 03 noiembrie – apar ploile prin peisaj!

meteo - rain 2538429 960 720

METEO 03 noiembrie – apar ploile prin peisaj! O zi cu vești bune și mai puțin bune. Temperaturi în creștere, soare mai puțin, ceață și ploi.

Pe timpul nopții temperaturile au marcat o creștere ușoară, astfel că valorile negative au mai fost atinse doar în zonele montane. Tendința se păstrează și pentru maxime, temperaturile  vor pleca de la –2, 0 grade în zonele montane înalte, 4 – 6, 7 grade în restul regiunilor montane, în timp ce pentru restul regiunilor țării vom vorbi de valori de la 9, 11 grade spre 13 – 15 grade.

Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: noiembrie rece și cu ploi puține!

La începutul nopții cerul va fi mai mult senin, cu nebulozitate joasă doar pe nordul Moldovei, Orientali, Maramureș și sudul Banatului. Încet dar sigur plafonul de nori se va extinde, va acoperi întreaga țară, astfel că pe parcursul zilei de mâine soarele se va vedea destul de rar, izolat, prin sud-vest.

Vom avea parte și de precipitații azi, ele vor uda aproape toată țara, începând cu nordul țării (în această noapte), apoi vestul țării, iar după amiază și seara și sudul României. Mai ales în nordul Orientalilor, pe parcursul nopții, este posibil ca ele să fie și sub formă de lapoviță și ninsoare. În pleiada de fenomene meteo de mâine nu se va integra și vântul, care va fi destul de liniștit, cu intensificări slabe spre moderate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare știre pe Prognoze Meteo

meteo - giphy 11 150x150Citește și: Michael Jackson, regele muzicii pop și după moarte!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.