METEO 02 noiembrie – ne mai încălzim!

meteo - november

METEO 02 noiembrie – ne mai încălzimZiua de azi se mai îmbunează, din toate punctele de vedere, așa că ar fi bine să ne bucurăm de temperaturile în creștere și de un cer senin, cel puțin pe zona de sud a țării.

Noaptea care a trecut a adus din nou  temperaturi negative pe zonele montane, dar și în cele Subcarpatice (-4, –1 grad),  1 – 3,4 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramureș, sudul și centrul Moldovei, respectiv 7 – 9 grade în nordul Moldovei, Banat și Crișana. Maximele de azi marchează o creștere în aproape toată țara. Vom pleca de la –1, 0 grade în zonele montane înalte, 4 – 7, 9 grade în restul zonele montane, Transilvania și Maramureș, respectiv 11 – 13, 15 grade pentru restul regiunilor.

Citește și: METEO – toamna 2017, călduroasă și săracă în precipitații!

Precipitații slabe sunt așteptate la începutul intervalului de prognoză pe zona Maramureșului iar ele pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat în cea mai mare parte a țării, dar, la orele dimineții, mai ales pe sud-estul țării, izolat și pe Crișana și nordul Moldovei se pot atinge intensificări de 40 – 45 km/h.

Continuare pe Prognoze Meteo

Sursă foto: Pixabay

meteo - november 150x150Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: noiembrie rece și cu ploi puține!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.