Meteo 11 noiembrie – o zi liniștită!

meteo - meteonoiembrie

Meteo 11 noiembrie – o zi liniștită! După o noapte în care temperaturile minime au coborât chiar spre valori de -8, -10 grade în zonele montane înalte, urmează o zi calmă din punct de vedere al vremii.

Maximele zilei de azi vor pleca de la valori de 1 – 3 grade în zonele montane înalte, 5 – 7, 9 grade în nordul și centrul Moldovei, Transilvania, Maramureș, Crișana, Subcarpați. Cele mai ridicate valori le vom avea pe Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu ale lor 11 – 13 grade. Norii nu vor fi foarte mulți pe cer astăzi, oferind soarelui șansa să ne bucure aproape toată ziua.

Ceața a fost persistentă pe tot timpul nopții în sudul țării, dar, odată cu intrarea în zi se va risipi. Vom avea parte de o zi lipsită de ploi. De care ar trebui să profităm, ținând cont de ce urmează în perioada următoare. Nici vântul nu va fi deranjant azi, urmând să sufle slab pe tot parcursul zilei și pentru toată țara.

Așadar, o zi destul de bună, de care ar trebui să profităm, perioada următoare urmând să fie una destul de complicată.

Sursă foto: Antena3.ro

meteo - old clock 1680x1050 150x150Citeste si: Ca-ntr-o vacanță…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.