Meteo 03 OCTOMBRIE – e nevoie de UMBRELĂ !

meteo - 678500594abf4c5694cfa77d550650ab 1024x829

Meteo 03 OCTOMBRIE – e nevoie de UMBRELĂ ! Săptămâna o începem cu două Românii: vestul, nordul și centrul țării întră într-un proces de răcire, apar și ploi, în timp ce pe Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova vremea va avea în continuare un aspect plăcut.

Urmează o noapte cu temperaturi de la 5 -7, 9 grade în zonele montane, dar și pe estul și sudul Transilvaniei, respectiv 12 – 14, 16 grade în restul regiunilor. Maximele de mâine vor marca deja o scădere pe partea de vest, nord și centru, astfel că vom avea valori de 10 – 12, 13 grade în zonele montane, respectiv 15 – 17, 19 grade în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș. Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova vor avea în continuare parte de temperaturi plăcute, de la 23 – 25, 27 de grade.

Mâine va fi o zi ploioasă pe zona Banatului, Crișanei, încă de la primele ore ale nopții. După orele prânzului ploile se extind pe zona Transilvaniei, nordul Moldovei și Maramureș, dar și pe zonele montane. Vom avea condiții de ceață pe arii extinse din Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, dar și pe zonele montane. Seara, condiții de ceață vor fi și pe zonele joase din sudul Moldovei, Muntenia și Dobrogea.

Sursă foto: Pinterest.com

Citește restul prognozei pe Prognoze Meteo.

meteo - sunday 150x150Citeste si: Minunata duminică la muncă !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.