Meteo 06 OCTOMBRIE – Noapte DEOSEBIT DE RECE !

meteo - nature 6cb757ba73e520cad7414e091661415c h

Meteo 06 OCTOMBRIE – Noapte DEOSEBIT DE RECE ! După imaginile de azi cu ninsori de pe la munte, urmează o noapte deosebit de rece la nivelul întregii țări.

Valorile minime vor pleca de la –7, –5 spre –3, –2 grade în zonele montane, 1 – 3, 5 grade în Transilvania, Maramureș, nordul și centrul Moldovei. În Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea se vor atinge 5 – 7, 9 grade. Maximele de mâine pleacă de la 1, 2 grade pe masivele înalte din Meridionali și Apuseni, 5 – 7, 9 grade în celelalte zone montane, Maramureș și Crișana. În restul regiunilor se vor atinge 13 – 15, 17 grade.

Condiții de ploaie vor fi pe tot parcursul zilei în Banat și Crișana, iar spre orele serii și prin sudul Munteniei.Condiții de ceață vor fi mai ales pe zona Banatului și Crișanei, iar mâine seară și pe zonele joase ale Munteniei.

Ca o noutate, Administrația Națională de Meteorologie deja a emis prima hartă cu grosimea stratului de zăpadă. Campioană este Bălea Lac, unde deja s-au strâns 18 cm de zăpadă proaspătă. Ar merita o vizită în weekend.

Sursă foto. space538.org

Citește continuarea pe Prognoze Meteo.

meteo - batrana in oglinda 150x150Citeste si: Vreau să ÎMBĂTRÂNESC frumos.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.