Meteo 02 OCTOMBRIE – Un pic de vară, apoi ceva iarnă !

meteo - thumb 1400x733 1024x536

Meteo 02 OCTOMBRIE – Un pic de vară, apoi ceva iarnă ! Toamna se dovedește un anotimp capricios, cel puțin la acest început de octombrie. Ne pregătim de o săptămână extrem de agitată din punct de vedere meteo. Ziua de mâine ne oferă un respiro de care ar fi bine să ne bucurăm. Mâine e vară, săptămâna viitoare toamnă târzie și chiar iarnă.

Noaptea care urmează vine cu valori de temperatură scăzute pe zone montane înalte (de la 2 – 4, 5 grade) Transilvania și Maramureș (7 – 9 grade). În restul regiunilor vom avea valori minime de 11 – 13, 15 grade. Maximele de mâine ne oferă înșelătoarea speranță a verii. Vor avea temperaturi de la 17 – 19, 20 de grade în zonele montane, respectiv 23 –25, 27 de grade în restul țării, valori demne de o veritabilă zi de vară.

Din punct de vedere al norilor, ploii sau al vântului, ziua de mâine va fi una în care, din fericire, nu vom avea parte de aceste fenomene. Și asta chiar ar trebui să ne bucure, ținând cont de cum se prezintă prognoza pe săptămâna viitoare.

Sursă foto: Trilulilu.ro

Citește prognoza integrală pe: Prognoze Meteo

meteo - o FIGHTING COUPLE HOME facebook 150x150Citeste si: Dragi femei, și un bărbat are LIMITE !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.