Meteo 05 OCTOMBRIE – Ploi, frig, vânt puternic !

meteo - frig brrr

Meteo 05 OCTOMBRIE – Ploi, frig, vânt puternic ! Mâine, în funcție de fiecare regiune a țării, vom avea parte de fenomene meteo specifice. Astfel, pe vest, nord și centru vor predomina ploile. Va fi foarte frig în interiorul Carpaților, în timp ce pe sud vântul va bate cu putere.

Minimele nopții care urmează vor pleca de la valori de 1 – 3, 4 grade în zonele montane, 5 – 7, 8 grade în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Subcarpați, nordul și centrul Moldovei. Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea vor avea temperaturi de 10 – 12, 14 grade. Ziua de mâine rămâne una rece, deosebit de rece chiar pe zonele montane (valori de la –1 spre 1, 2 grade), Transilvania și Maramureș, cu maxime de 7 – 9, 10 grade. Banatul, Crișana, Oltenia, centrul și nordul Moldovei vor avea temperaturi de 11 – 13, 15 grade, în timp ce Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea se vor opri la valori de 17 – 19, 20 de grade.

Vor fi condiții de ceață mai ales pe zonele montane, unde izolat și vizibilitatea s-ar putea reduce sub 200 și chiar 50 de metri.

Ploile se pregătesc de o mică pauză, dar nu înainte de a mai uda un pic tot Banatul, Crișana, zonele montane, Transilvania și Maramureșul. În nordul Orientalilor este posibil să avem parte și de ninsori. Nici pe parcursul zilei de mâine vântul nu va fi liniștit, iar la nivelul Olteniei și Munteniei rafalele se pot apropia de 50 – 55 km/h.

Sursă foto: cltvchannel.com

Citește continuarea pe Prognoze Meteo.

meteo - snowflake close up wallpaper 1090 1213 hd wallpapers 1 150x150Citeste si: Fulgul de nea

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.