Meteo 04 OCTOMBRIE 2016 – VÂNT puternic pe Muntenia !

meteo - more windy weather

Meteo 04 OCTOMBRIE 2016 – VÂNT puternic pe Muntenia ! Și ziua de mâine va păstra un scenariu asemănător cu azi. Ploi și temperaturi mai scăzute pe Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, zonele montane și nordul Moldovei, temperaturi plăcute și cer senin pe Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei.

O atenție sporită trebuie acordată mâine, mai ales pe sudul țării, vântului, care poate ajunge la rafale de 50 – 55 km/h. Minimele nopții care urmează vor pleca de la valori de 4 – 6, 7 grade în zonele montane, 8 – 10 grade în Transilvania, Maramureș și estul Banatului și Crișanei. În restul regiunilor se vor înregistra minime de 11 – 13, 15 grade. Maximele de mâine vor continua să împartă România în doua: Banatul, Crișana, Maramureșul, Transilvania și nordul Moldovei vor avea temperaturi de 12 – 14, 16 grade, în timp ce Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei se vor bucura, în continuare, de maxime plăcute, de 19 – 21, 23 de grade.

Ploile vor uda, încă de la începutul nopții, Banatul, Crișana, Maramureșul, Transilvania dar și nordul Moldovei. Cantitățile de precipitații vor putea ajunge și la 25 – 30 l/mp în 24 de ore. Condiții de ceață vor fi în Banat, Crișana, Maramureș, zonele montane, Transilvania și nordul Moldovei, iar spre seară și pe zonele joase din Muntenia, Dobrogea.

Sursă foto: bay939.com.au

Citește continuarea pe Prognoze Meteo.

meteo - plecam la gar   150x150Citeste si: Acum 8 ani plecam la gară…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.