METEO – De Paște va ploua

Paște - rain window toy

METEO – De Paște va ploua Ceea ce era doar la nivel de posibilitate, devine o certitudine cu cât ne apropiem de ziua de Paște: din păcate, ploile vor fi la ordinea zilei în ziua de Înviere și nu numai. Iată cum arată prognoza meteo pentru acest weekend:

Vineri: 

Avem parte de un cer variabil mai mult senin pe partea sudică a țării, dar și de înnorări pe nord-vest, nord și est, unde trecător va și ploua slab. Vântul va sufla mai mult slab, spre moderat, cu ceva intensificări la munte, nord-vest și sud est. Maximele zilei se vor apropia de 22 de grade.

Citește și: Decorațiuni pentru sărbătorile de Paște

Sâmbătă:

Ziua de sâmbătă se anunță una frumoasă, cu temperaturi ce vor ajunge, din nou, la valori de 20 – 22 de grade. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării, cu înnorări slabe și precipitații pe arii restrânse mai ales pe vestul țării. Nici vântul nu va pune probleme. La munte posibile lapovițe și ninsori, cu intensificări moderate ale vântului.

Duminică: 

Ziua Sfintelor Paști vine cu o schimbare radicală de decor. Temperaturile încep să scadă, minimele urmând să fie, în multe zone, în jurul pragului de îngheț, iar maximele nu vor mai trece decât izolat de 19 grade. La nivelul întregii țări apar înnorările, ce pot aduce ploi având caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice și de vânt ce poate lua aspect de vijelie. Pe crestele montane avem din nou posibilitatea de lapoviță și ninsoare.

Photo via Visualhunt

Paște - kudikaCitește și: Horoscop special – cum petrec zodiile de Paște

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.