METEO 21 septembrie – FRIG de sfârșit de octombrie !

meteo - ploaie revistatango ro 24889800

METEO 21 septembrie – FRIG de sfârșit de octombrie ! După o noapte rece, cu temperaturi ce au coborât, în zonele montane înalte, chiar sub pragul de 0 grade, ziua de azi va aduce în continuare o vreme mult prea rece pentru perioada în care ne aflăm.

Maximele vor pleca de la 0 – 3 grade pe masivele montane înalte, 5 – 7 grade în celelalte zone montane. În Moldova, Muntenia, Dobrogea, Transilvania și Maramureș se vor atinge 11 – 13, 14 grade. Cel mai plăcut va fi pe Banat, Crișana și Oltenia, cu ale lor 17 – 19, 20 de grade. Cerul va fi mai mult noros și va mai aduce ploaie prin Muntenia, zonele montane și Transilvania. Ploaie care va fi în restrângere ca suprafață, dar și din punct de vedere al cantităților. Și vântul se va calma, după câteva zile de agitație, doar prin zona Crișanei și Banatului putând să mai aibă ceva intensificări, dar nu puternice.

De menționat este faptul că ieri am avut parte de primele ninsori din această toamnă, în zonele montane înalte, precum Vârful Omu și Ceahlău Toaca. 

Așadar, o vreme destul de urâtă, rece și ploioasă, numai bună de verificat garderoba de iarnă.

Citește continuarea pe Prognozemeteo.wordpress.com

meteo - 611db00e434da09f673412ef55928311 150x150Citeste si: HOROSCOP special: compatibilitatea copil – părinte

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.