METEO – cum va fi vara 2018?

vara - young woman 1745173 960 720

METEO – cum va fi vara 2018? Suntem în 1 iunie deja și prognoza pentru prima zi a primei luni de vară ne vorbește de temperaturi aproape de pragul caniculei. Dacă ne uităm și la ceea ce lasă în urmă primăvara 2018, cu multe zile de vară și ploi mult sub pragul normal al perioadei, veștile nu sunt deloc bune. Vara acestui an s-ar putea să fie cea mai caldă din istoria măsurătorilor meteo!

Luna iunie, din punct de vedere termic pare a fi normală în partea de nord şi de centru a teritoriului, iar în celelalte regiuni, mai calde decât în mod normal. Ploile vor fi puţine, pe spaţii restrânse şi mai mult spre deloc.

Citește și: Kim Kardashian, întâlnire cu Trump în Biroul Oval!

În luna iulie va fi destul de cald. Temperaturille vor fi mai ridicate decât în mod normal, mai ales în partea de sud şi sud-est şi de vest a teritoriului, iar ploile de asemenea, vor fi foarte puţine, mai ales în sud est şi sud.

În august va fi mult mai cald în cea mai mare parte a ţării şi din nou vorbim de ploi foarte puţine. Putem vorbi despre o vară caldă cu precipitaţii foarte puţine.

Ne așteaptă, așadar, o vară de foc, cu temperaturi extrem de ridicate și precipitații puține, foarte puține. Nu trebuie însă să excludem din peisaj și apariția fenomenelor severe, furtuni, vijelii, ploi torențiale de vară, care pot lua, izolat și punctiform chiar aspect deosebit de sever.

Sursă foto:

vara - weinstein harvey rape charges 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Harvey Weinstein, în cătușe!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.