METEO – Vine iarna! ANM a emis informare de ninsori și viscol

meteo - snow

METEO – Vine iarna! ANM a emis informare de ninsori și viscol. Începând cu această noapte și până mâine seară, la munte, în nord-vest și centru va ninge, se va depune strat de zăpadă și local vântul va prezenta intensificări, viscolind zăpada.

Citește și: Pregătește casa pentru iarnă!

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 20-11-2017 Ora : 13:00 Nr. mesajului:
Intervalul : 21 noiembrie, ora 03 – 22 noiembrie, ora 18
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centru;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ

      În intervalul menţionat, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.
Î
n nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie).

Notă: La munte, în special la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90…100 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

meteo - harta

Sursă foto:

meteo - femeie ochelari soare iarna 6c37ca7c2f 150x150Citește și: Ochelarii de soare iarna – o necesitate, nu un moft!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.