METEO – Săptămână cu viscol și ninsori!

METEO – Săptămână cu viscol și ninsori! Ultimele rulări ale modelelor meteo GFS (06z) ne dau următorul scenariu pentru săptămâna care începe mâine:

  • Primul val de ninsori intră în țara noastră prin sudul extrem, ca urmare a unui ciclon mediteranean bine format. Încet, ninsorile cuprind tot sudul României, iar cantitățile cele mai importante par a fi poziționate pe sud-est.

viscol - Screenshot 202 viscol - Screenshot 203

  • Miercuri și joi ninsorile se intensifică la nivelul Olteniei, Munteniei, Dobrogei și sudului Moldovei, astfel că modelele arată până la finalul săptămânii strat de zăpadă de 45 – 55 cm în mare parte din sudul țării, iar în zona Bucureștiului chiar peste 70 – 75 cm.viscol - Screenshot 204

Dacă lucrurile rămân sau nu așa vom afla mâine de la directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, care este invitată la Perfect Imperfect, pe TVR1, de la ora 18.35.

viscol - fall winter 2016 2017 headwear trends knitted beanies1 150x150Citeste si: Fii fashion iarna, pe viscol!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.