METEO 03 octombrie 2017 – mult mai cald, vin și ploile!

meteo - tree stump 1040639 960 720

METEO 03 octombrie 2017 – mult mai cald, vin și ploile! Ziua de astăzi ne aduce temperaturi în creștere, cu valori chiar și de 23 – 25 de grade prin vestul țării, dar spre finalul zilei, tot în vest apar și ploile.

Noaptea care a trecut a venit tot cu temperaturi scăzute, negative sau apropiate de pragul înghețului în zonele montane (-3, –1, 0 grade), 2 – 4,5 grade în Transilvania, Maramureș, Moldova, respectiv 5 –7,9 grade pentru restul zonelor țării. Maximele de azi confirmă o încălzire evidentă, iar pe vestul țării, în Banat și Crișana, se vor atinge 23 – 25 de grade, temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei. În zonele montane vom avea 11 – 13 grade, iar în restul țării 17 – 19, 20 de grade.

Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni: început de octombrie ploios!

După o zi liniștită, la finalul intervalului de prognoză, ploile își fac apariția din vestul țării și vor traversa apoi țara de la vest la est. Vântul va fi și el o prezență activă, mai ales în Banat, Crișana, nordul și centrul Moldovei, acolo unde se pot atinge și intensificări de 35- 40 km/h.

Continuare știre pe Prognoze Meteo

Sursă foto:

meteo - marcela topor 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Marcela Topor, românca ce conduce Catalonia

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.