METEO – Weekend cu vreme perfectă de mers la mare!

vreme - vrememare

METEO – Weekend cu vreme perfectă de mers la mare! Ne așteaptă în continuare un weekend cu vreme nehotărâtă, cu ploi scurte, de vară, prin multe regiuni ale țării. Temperaturile sunt în creștere, iar la mare va fi cu adevărat o vreme perfectă de plajă.

Citește și: METEO – ANM: Vara 2017, caniculară și extrem de secetoasă

Într-o intervenție în cadrul Perfect Imperfect, meteorologul Meda Andrei ne-a oferit o prognoză detaliată pentru acest weekend: ”Vreme schimbătoare, dar spre litoral veștile sunt mai bune. Va ploua azi, mâine norii vor fi tot mai rari, soare generos, cu temperaturi cu 23- 26 grade, minime de 17 – 18 grade. Cei care se îndreaptă spre litoral pot să o facă cu încredre.

Și în restul țării va fi mult mai bine, mai așteptăm ploi de scurtă durată în parte de vest, sud-vest, mâine noapte și duminică. Per total putem vorbi de o vreme mult mai bună. De mâine vom avea valori de temperatură de peste 20, 25 de grade, iar marți vom putea atinge peste 30 de grade. Din când în când un pic de ploaie, tot mai mult soare, temperaturi în creștere”.

vreme - spinner 150x150Citește și: [VIDEO] Cum să îți faci propriul spinner acasă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.