METEO – weekend cu frig, ninsori și vânt. ANM a emis informare meteo!

meteo - snow mountain 1746875 960 720

METEO – weekend cu frig, ninsori și vânt. ANM a emis informare meteo! Ultimul weekend de octombrie va avea, în multe regiuni din țară, vreme de iarnă, cu lapovițe și ninsori, vânt puternic și frig accentuat.

Citește și: METEO – Vremea la început de noiembrie: ploi în fiecare zi!

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 27-10-2017 Ora : 11:00 Nr. mesajului:
Intervalul : 27 octombrie, ora 21:00 – 30 octombrie, ora 23:00
Zonele afectate : conform textului
Fenomene : intensificări temporare ale vântului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, disconfort termic;
Mesaj :

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: intensificări temporare ale vântului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, disconfort termic;
Interval de valabilitate: 27 octombrie, ora 21:00 – 30 octombrie, ora 23:00
Zone afectate: conform textului

      Din noaptea de vineri spre sâmbătă (27/28 octombrie) și până duminică dimineața (29 octombrie) vântul va avea intensificări temporare în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie) intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent.
Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

În funcţie de evoluţia şi de intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

meteo - harta

Sursă foto: Pixabay

Citește și: Robbie Williams, internat la terapie intensivă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.