METEO weekend – vreme bună de plajă și distracție

vreme - plaja

METEO weekend – vreme bună de plajă și distracție. Urmează un weekend cu temperaturi în creștere, ce se vor apropia și de valori de 33 – 34 de grade. Ploile de vară își pot face și ele apariția, mai ales după amiaza și seara.

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi uşor instabilă, iar în regiunile vestice şi sudice şi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, mai ales după-amiaza şi seara, la deal, la munte, local în nord, în est şi în centru şi izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade. În regiunile sud-vestice, la amiază, indicele temperatură – umezeală (ITU) va atinge izolat pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Citește și: Rețeta zilei – falafel făcut acasă

BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea, când vor fi condiţii pentru averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 31…33 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine călduroasă în vestul şi în sudul ţării, izolat caniculară după-amiaza în sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza şi seara, local la deal, la munte şi în sud-estul teritoriului şi numai izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în estul Transilvaniei, nordul Moldovei şi al litoralului şi 34…35 de grade în Banat şi în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22…23 de grade în Dealurile de Vest.

Citește continuarea pe Mediafax.ro 

vreme - guy love kiss 150x150Citește și: Ziua Internațională a Sărutului – doar 14 zile din viață ne sărutăm…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.